CENTRUL MEDICAL BARTICEȘTI RĂMÂNE DESCHIS

PENTRU A FI ALATURI DE CEI AFLATI IN SUFERINTA

 

Momentele prin care trecem in aceste zile, desigur ca ne pun pe toți la încercare. Au mai fost si altele in viața noastră, cu siguranță ca vor mai veni si in viitor, dar acum suntem chemați sa le înfruntăm pe acestea.

Pe fondul panicii generalizate si a informațiilor contradictorii care circula, pe buna dreptate ca ne întrebăm cum le vom depăși? Exista un singur răspuns: le vom depăsi cu bine, cu ajutorul si milostivirea bunului Dumnezeu!

Avem convingerea ferma ca si viata si sanatatea sunt darul lui Dumnezeu si totul se afla in mana Sa! Foarte important este sa nu cadem in panica nejustificata si in pierderea increderii in Dumnezeu!

In aceste zile, cu toate dificultatile care apar, Centrul Medical Barticesti se straduieste sa ramana deschis si va avea un program normal de lucru, pentru a fi alaturi de cei aflati in suferinta. Pentru aceasta existam, si pentru aceasta ne luptam, sa ducem mai departe activitatea.

Desigur ca toate normele legale prescrise de catre autoritati sunt respectate cu strictete. Se respecta normele de dezinfectie precum si cele de protectie a pacientilor si vom urma toate intructiunile care vor aparea, dar ramanem sa va fim la dispozitie, mai ales in momentele actuale.

Pacientii care ne solicita ajutorul, sunt rugati de asemenea sa respecte cu strictete normele de igiena impuse, pentru a se proteja si a-i proteja si pe cei din jur!

Suntem convinsi ca vom trece cu bine de acest moment, cu ajutorul bunului Dumnezeu si protectia sfantului papa Ioan Paul al II-lea, a carui relicva se afla in capela Centrului nostru.

Va dorim mult curaj, multa sanatate si liniste sufleteasca si va invitam sa respectati normele de igiena si recomandarile care vin din partea autoritatilor.

 

In numele colectivului Centrului Medical Barticesti,

Pr. Mihai Budau